MΑΥΡΟ ΣΚΟΡΔΟ
To πολύτιμο μαύρο σκόρδο διαφέρει σε υφή αλλά και -το κυριότερο- στη γεύση από το λευκό. Με τη διαδικασία ωρίμανσης μετατρέπεται από σκληρό και αψύ σε μαλακό, γλυκό και με μικρή οξύτητα, ενώ διατηρεί ένα ελαφρύ “ευγενικό” άρωμα σκόρδου. Στη γεύση γίνεται εξαιρετικό καθώς βγάζει επίγευση καφέ εσπρέσο, και ταυτόχρονα πετιμεζιού και γλυκόριζας.
Το μαύρο σκόρδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως το λευκό. Είναι τέλειο σε ζυμαρικά, ριζότο, μαρινάδες, λαδολέμονο σε θαλασσινά, dressing σε σαλάτες αλλά και σε gourmet ντίπ γιαουρτιού. Μία ιδιαιτερότητα του μαύρου σκόρδου είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε γλυκές παρασκευές όπως τα σοκολατάκια.
Διαθέσιμες συσκευασίες σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές , 75 gr για οικιακή χρήση και 150 gr για επαγγελματική χρήση