08.02.2016
ΠΑΤΑΤΟΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΕ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ
Eύκολο και γρήγορο ορεκτικό που συμπληρώνει γευστικά το τραπέζι σας.
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
60 ΛΕΠΤΑ ΜΕΡΙΔΕΣ
6 ΑΤΟΜΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 750 γρ. πατάτες
- 4 φέτες μπέικον
- 1 κουταλάκι σκόνη σκόρδο
- 4 κουταλιές αποξηραμένο κρεμμύδι
- 250 γρ. φέτα
- 1 αυγό
- 75 γρ. τριμμένη φρυγανιά
- ½ κουταλάκι φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 2 κουταλιές αποξηραμένο εστραγκόν
- Λάδι για τηγάνισμα
- Μείγμα για πατάτες “ POTATO SECRET”
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις πατάτες με την φλούδα σε αλατόνερο για 20 λεπτά. Τις αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τις ξεφλουδίζουμε.
- Τις περνάμε από το μύλο των λαχανικών.
- Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το σοτάρουμε ελαφρά σε αντικολλητικό τηγάνι.
- Το ρίχνουμε στον πουρέ πατάτας.
- Προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι, την φέτα θρυμματισμένη, το αυγό χτυπημένο ελαφρά, το πιπέρι, το εστραγκόν και λίγο αλάτι.
- Ζυμώνουμε το μείγμα και πλάθουμε σε κροκέτες. Τις βουτάμε στην τριμμένη φρυγανιά και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
- Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν.
- Τις σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Copyright © 2015-2024 Fotinis Basket. All rights reserved.
Design: Kommigraphics
Development: Lab21