Fotinis Basket - ΠΙΤΣΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
09.04.2024

ΠΙΤΣΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ

Γρήγορα απλά και πολύ γευστικά ! Δημιούργησε την δική σου πίτσα που θα αγαπήσουν όλοι ! Λέρωσε τα χέρια σου και απόλαυσε .

 
Fotinis Basket-ΠΙΤΣΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
40-45 ΛΕΠΤΑ
ΜΕΡΙΔΕΣ
4 ΑΤΟΜΑ (12 ΜΕΡΙΔΕΣ)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
# ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Για τη ζύμη

400 γρ αλεύρι γ.ο.χ

300 γρ νερό

9 γρ ξηρή μαγιά (1 φακελάκι)

1 κτγ ζάχαρη ( Fotinis Basket )

30 γρ ελαιόλαδο

1 κτσ αλάτι  ( Fotinis Basket )

Για τη σάλτσα

1 μικρό κρεμμύδι

2 κτσ ελαιόλαδο

1 κτσ πελτε ντομάτας

200 γρ ντομάτα κονκασέ

1 κ γ ζάχαρη  ( Fotinis Basket )

1 κ γ σκόρδο σκόνη  ( Fotinis Basket )

1 κ γ ρίγανη  ( Fotinis Basket )

αλάτι  ( Fotinis Basket )

πιπέρι  ( Fotinis Basket )

 

FOOD STYLING 

1 μικρό κρεμμύδι

1 πράσινη πιπεριά

2-3 ντοματάκια

Μανιτάρια

Νιστίσιμο τυρί

Ελιές σε ροδέλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ρίχνουμε το νερό, το ελαιόλαδο ,την μαγιά , την ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι ,το αλάτι και έπειτα ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια κολλώδες ζύμη.
  • Σκεπάζουμε και αφήνουμε σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστεί σε μέγεθος.
  • Κόβουμε ένα μικρό κρεμμύδι και ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι μαζί με το ελαιόλαδο ,το τσιγαρίζουμε μέχρι να μαραθεί.
  • Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτα, την ντομάτα κονκασέ, τη ζάχαρη , το σκόρδο σε σκόνη , την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι.
  • και μαγειρεύουμε πάνω στη φωτιά για 2-3 λεπτά.
  • Ρίχνουμε τη σάλτσα σε ένα άλλο σκεύος για να κρυώσει πιο εύκολα.
  • Κόβουμε τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε από πάνω (κρεμμύδι, μανιτάρι, πράσινη πιπεριά , ντοματάκια, ελιές)
  • και τα βάζουμε σε ένα πιάτο.
  • Βάζουμε μια λαδόκολλα πάνω σε ένα ταψί 35χ40 εκ. και αλείφουμε την λαδόκολλα με ελαιόλαδο.
  • Ρίχνουμε τη ζύμη πάνω στη λαδόκολλα μαζί με ελάχιστο ελαιόλαδο και ανοίγουμε με τα χέρια μας
  • ομοιόμορφα σε όλο το ταψί.
  • Προσθέτουμε τη σάλτσα που φτιάξαμε, τρίβουμε νηστίσιμο τυρί και τοποθετούμε τη σειρά των υλικών που κόψαμε.
  • Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις με για 15-20 λεπτά στα 200 γ.
BRUSCHETTA POMODORO
BRUSCHETTA POMODORO
Πασπαλίστε το μείγμα πρίν σερβίρετε για γευστικό και επιπλέον αρωματικό αποτέλεσμα .
Copyright © 2015-2024 Fotinis Basket. All rights reserved.    Design: Kommigraphics    Development: Lab21