Fotinis Basket - ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
23.03.2024

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

Εύκολος και γρήγορος μπακαλιάρος στο φούρνο αρωματισμένος με λεμόνι άνηθο και σχοινοπρασο .

 
Fotinis Basket-ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
30 ΛΕΠΤΑ
ΜΕΡΙΔΕΣ
4 ΑΤΟΜΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
# ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

 

  • 4 φιλέτα μπακαλιάρου φρέσκου
  • 1/2 κ.γλ  αλάτι ( Fotinis Basket )
  • 1/4 κ.γλ μαύρο πιπέρι ( Fotinis Basket )
  • 1/4 φλιτζάνι μαλακωμένο βούτυρο
  • 2 κουταλιές της σούπας φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
  • 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κ.γλ  αποξηραμένος βασιλικός ( Fotinis Basket )
  • 1/2 κ.γλ κρεμμύδι σε σκόνη ( Fotinis Basket )
  • 1 κ.γλ μουστάρδα σκόνη ντιζόν ( Fotinis Basket )
  • 1 λεμόνι χυμό
  • Επιπλέον φέτες λεμονιού ή φέτες για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και λαδώστε ελαφρά το ταψί
  • Η εμφάνιση τα φιλέτα μπακαλιάρου στο ταψί.
  • Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι.
  • Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το βούτυρο, την παρμεζάνα, το αλεύρι, το σκόρδο,
  • το βασιλικό, τη σκόνη κρεμμυδιού, τη μουστάρδα ντίζον σε σκόνη και το χυμό λεμονιού.
  • Το βίντεο σε κάθε φιλέτο μια μεγάλη κουτιά από το μείγμα
  • βουτύρου και καλύψτε την επιφάνεια του.
  • Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 10 – 12 λεπτά. Ο πραγματικός χρόνος μαγειρέματος
  • θα εξαρτηθεί από το πάχος του ψαριού σας.
  • Το ψάρι είναι έτοιμο όταν ξεφλουδίζει εύκολα με ένα πιρούνι.
  • Μην ξεχάσεις το μυστικό !
ΣΑΛΑΤΑ  VINEGRETTE 1-2-3
ΣΑΛΑΤΑ VINEGRETTE 1-2-3
Πασπαλίστε μείγμα vinegrette 123 με γεύση άνηθο και σχοινόπρασσο
Copyright © 2015-2024 Fotinis Basket. All rights reserved.    Design: Kommigraphics    Development: Lab21