23.03.2024
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
Εύκολος και γρήγορος μπακαλιάρος στο φούρνο αρωματισμένος με λεμόνι άνηθο και σχοινοπρασο .
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
30 ΛΕΠΤΑ ΜΕΡΙΔΕΣ
4 ΑΤΟΜΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 4 φιλέτα μπακαλιάρου φρέσκου
- ▢1/2 κ.γλ αλάτι ( Fotinis Basket )
- ▢1/4 κ.γλ μαύρο πιπέρι ( Fotinis Basket )
- ▢1/4 φλιτζάνι μαλακωμένο βούτυρο
- ▢2 κουταλιές της σούπας φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
- ▢1 κουταλιά της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ▢3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- ▢1 κ.γλ αποξηραμένος βασιλικός ( Fotinis Basket )
- ▢1/2 κ.γλ κρεμμύδι σε σκόνη ( Fotinis Basket )
- ▢1 κ.γλ μουστάρδα σκόνη ντιζόν ( Fotinis Basket )
- ▢1 λεμόνι χυμό
- ▢Επιπλέον φέτες λεμονιού ή φέτες για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και λαδώστε ελαφρά το ταψί
- Η εμφάνιση τα φιλέτα μπακαλιάρου στο ταψί.
- Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι.
- Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το βούτυρο, την παρμεζάνα, το αλεύρι, το σκόρδο,
- το βασιλικό, τη σκόνη κρεμμυδιού, τη μουστάρδα ντίζον σε σκόνη και το χυμό λεμονιού.
- Το βίντεο σε κάθε φιλέτο μια μεγάλη κουτιά από το μείγμα
- βουτύρου και καλύψτε την επιφάνεια του.
- Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 10 – 12 λεπτά. Ο πραγματικός χρόνος μαγειρέματος
- θα εξαρτηθεί από το πάχος του ψαριού σας.
- Το ψάρι είναι έτοιμο όταν ξεφλουδίζει εύκολα με ένα πιρούνι.
- Μην ξεχάσεις το μυστικό !
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Copyright © 2015-2024 Fotinis Basket. All rights reserved.
Design: Kommigraphics
Development: Lab21